Уика форум
Добре Дошли! Весели Коледни и новогодишни празници!


Уика форум
 
ИндексИндекс  PortalPortal  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 кинези

Go down 
АвторСъобщение
ly
асоциален
асоциален
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 30.04.2010

ПисанеЗаглавие: кинези   17/7/2010, 19:38

отварям тема за кинезите зависи само от админите дали тя ще просаществува
Върнете се в началото Go down
Dumnorix
MASTER
MASTER
avatar

Брой мнения : 280
Join date : 26.09.2009
Age : 35
Местожителство : София ..и навсякъде другаде..

ПисанеЗаглавие: Re: кинези   18/7/2010, 04:09

ЕЕЕ напиши нещо де!
Върнете се в началото Go down
ly
асоциален
асоциален
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 30.04.2010

ПисанеЗаглавие: кинези   18/7/2010, 05:44

КРИОКИНЕЗА
Ето някои допълнителни умения, които ще усвоите с практикуването на криокинеза:
1. Понижаване на температурата в стая.
2. Можете да направите някого доста студен.
3. Да създавате скреж.
4. Преобразяването на водата в лед.
5. Създаване на лед.
6. Проектиране на лед срещу опонент.
7. Предизивикването на хипотермичен пристъп в опонента ви.
8. Замръзяване на някого/нещо.. Разбира се, тези резултати не са лесни за постигане. Иска се доста време практика, особено с последните умения.
Ето и някои техники за криокинетични упражнения:
-Правилно приготовление: Тялото ви трябва да е в добро състояние, за да сте в пълна безопасност, докато се упражнявате. При добра форма сте имунизирани от ефектите на леда. Започнете като вземете къс лед и го задръжте между двете си ръце. Стиснете в юмрук добре леда и не го пускайте, независимо какво количество болка ви причинява. Засечете една минута. След изтичането на времето можете да оставите леда. Правете това 5 пъти на ден. След седмица удължете времето, като сте в контакт с леда за 2 минути. След още една седмица – 3 минути. След месец дръжте ледения къс докато напълно се разтопи. По време на тези два месеца работа започнете да взимате и студени душове. Намалявайте температурата на водата всяка седмица. (мисля, че вече стана ясно колко опасно за здравето са тези упражнения, практикувайте на ваша отговорност!) След този период на обучение от 2 месеца сте готови за опит на манипулация на леда.
-Ледена сфера: Стойте изправени. Поставете длани пред корема (точно пред пъпа) Дланите разположете така, сякаш оформяте енергийна сфера. Сега визуализирайте водния елемент навсякъде около вас, течащ през двете ви ръце. После вижте как студен и яростен вятър преобразува водата между ръцете ви в ледена топка. Оставете леда да се материализира между дланите ви напълно, образуващ ледена топка. Не е задължително да се получи материална топка лед, достатъчно е доста студена топка енергия, за да има абсолютно същия ефект.
-Намаляване на температурата в стая: Застанете в удобна позиция, и почуствайте енергията навсякъде около вас. Концентрирайте се върху температурата на стаята, в която се намирате (очаквайте най-добри резултати, ако в стаята е вече малко по-студено от нормалната стайна температура). Сега визуализирайте въздуха как се застудява, а енергията - замръзва. (можете да визуализирате и бързо падаща температура върху термометър) После вижте как студени вълни излизат от вашето тяло и се разпръсват из цялата стая.


Атмокинеза
С прости думи- атмокинезата е свойството на управление на времето чрез мисъл. Това включва магнитното поле на земята, промяна в температурата, създаване на вятър, та дори и дъжд. Ето няколко упражнения (превеждам теоритичната част от английски, така че ще ме извинявате, ако преводът е малко нескопосан):
-Смяна на времето 1- Намерете си предмет, през който да пращате вашата енергия (например пръчка или нещо, което можете да държите в ръка). Заредете се с енергия. Затворете очи и визуализирайте времето, което искате да бъде (например дъждовно, слънчево, топло,студено). Бъдете колкото се може по-детайлни. Усетете вятъра, помиришете дъжда, усетете студенината (или топлината), обгръщаща тялото ви. После си представете слънчева светлина, която минава през тялото ви (или се влива). Нека се задържи в слънчевия сплит и когато сте готови, освободете тази енергия и я изкарайте през предмета, който сте хванали.
-Смяна на времето 2- Започнете с малка медитация. Концентрирайте се. Мислете си за какъв вид елементална енергия ще ви трябва за специфичната смяна на времето (например ако искате вятър, мислете за вятърна енергия). Когато сте готови, заземете се (стъпете на твърда земя) и започнете да правите пси топка (обяснил съм в отделна тема подробно как се прави). Когато сте готови с направата й, вкарайте елементалната енергия в топката, и вкарайте в пси топката картина на времето, което искате да стане. С отпращането на топката си мислете как тя се взривява във въздуха, изпускайки елементалната енергия, карайки времето да се промени.


Пирокинеза
За любителите на огъня.
Контрол над огъня: Пирокинезата може да е опасна за хората около вас, ако не сте се научили на добър съзнателен контрол. Ключът в Пирокинезата е в концентрацията, и изчистената мисъл (а не да искате пламъка да се издължи но след 10 минути концентрация да промените решението си) Най-добрият начин да култивирате пирокинетични умения във вас самите е техниката наречена “танцуващият пламък”
Отпуснете се и запалете фитила на свещ, която предварително сте избрали. Фокусирайте вниманието си върху пламъка. С достатъчно воля и концентрация ще наложите на пламъка да изгасне. Това е най-лесната част от пирокинезата. Да накарате фитил да се запали е трудоемко. Щом можете да изгасите свещта, визуализираите как се самозапалва отново. С известна практика свещта отново ще се запали. Това е най-лесният начин за развиване на пирокинеза.


Хронокинеза
“Хроно” означава “време”, така че Хронокинеза е умението да забавиш или форсираш възприятието за време. Може да четете цели романи за една нощ, или да придобивате по-цялостна представа за нещо (спорт, хобита, работа, занимания). Ако забавите времето, останалите ще виждат движенията ви като на свръх-човек, речта ви ще е неразбираема, но за вас всичко ще изглежда нормално. Ако пък предпочетете да увеличите скоростта на времето, всичко ще ви се струва прекалено бързо, а вие ще се движите като на забавен кадър (според възпрятията на околните).
Първо намерете часовника, който отчита секундите и отидете на спокойно място. Заслушайте се в тик-такането и осъзнайте, че времето не е истинско. Опитайте се да засилите скоростта на звука или да го намалите. Правете го за няколко минути и после слушайте, ако ударите са се засилили или съответно – понижили, сте успели. Практикувайте докато вече нямате нужда от часовник.
Забавяне на времето:
Първа стъпка - Отново намерете тик-такащ часовник и се устройте на тихо и спокойно място.
Втора стъпка - Заслушайте се в звука, идващ от часовника, тик, так, тик, так. Концентрирайте се върху звука и чуйте тишината межди тик-таканията. Слейте енергията си с тази тишина, Осъзнайте че времето не властва над хората. Времето е просто концепция, създадена именно от тях.
Трета стъпка - Докато се концентрирате върху тишината, се опитайте да я забавите все повече и повече.
Четвърта стъпка - Опитвайте няколко минути, после се заслушайте - ако ударите биват разделени от тишина, дълга повече от секунда – значи сте успели! Продължавайте с опитите и вече няма да имате нужда от часовник.


Телекинеза
Телекинезата е способността на ума да мести предмети, чрез концентрация. Това не е лесно и ще ви е нужна силна аура. Всички ние имаме тази дарба, но през вековете силата на ума е закърняла. Нужно е отдаване и търпение, с времето ще става все по-лесно и по-лесно. Всичко на тази земя притежава енергийно поле или аура, дори неодушевените предмети. С практикуването на телекинеза, вие трябва да свържете вашата собствена аура с тази на предмета, който искате да преместите. Силата на вашето енергийно поле ще определи успеха на практиките ви.
Следните упражнения спомагат за развитието на силата на ума. Трябва да сте напреднали в манипулирането на енергията и да имате мощни чакри на ръцете. За това ще са от полза “енергийната медитация” и “медитацията за отваряне на чакрите на ръцете”
1. За да започнете, окачете махало пред вашия поглед. В края на връвта може да има всичко - от малък молив до топче за пинг-понг. Всичко малко, леко и гладко ще свърши работа. Трябва да е пред вас, за предпочитане на плоска повърхност, най-добре маса където можете да седнете и да се отпуснете. Поставете махалото така че да няма допир с нищо.
2. Поставете ръце на около 2-3см от махалото. С длани обърнати към него, насочете енергията си по посока на обекта чрез чакрите на ръцете.
3. Сега опитайте да избутвате предмета. Ще видите аурата си да избутва махалото или да го издърпва (добре, решете какво ще правите с махалото, не е добра идея по време на упражнението да сменяте постоянно намеренията си). Визуализирайте вашата аура да се свързва с тази на предмета. Не помръдвайте дланите си! Щом се почуствате готови да помръднете предмета. Отдалечете ръцете си далеч една от друга. Следващата стъпка е да мръднете махалото с енергията излизаща от вашите пръсти. Номера е в това да спазвате дистанция от обекта.
Следващата стъпка (която е само за изключително напреднали) е да използвате силите на третото ви око и да преместите обект като свържете вашата аура с неговата, карайки го да помръдне. Не се разочаровайте. Това изисква усилена концентрация, силен ум и аура, но с достатъчно практика и търпение, времето в което ще задобреете ще се скъси. Когато се научите да използвате тази област в мозъка ви и когато я подсилите, ще става все по-лесно и по-лесно.
Първите опити са най-трудни. Може да отнеме няколко сеанса, понякога дори седмици, но не е невъзможно. Ето някои напътствия:
1. Определено помага ако виждате аурите. След отварянето на третото око, това ни дава възможността, но трябва да се научим да виждаме. Това е аналогично на атлетите. Ако някой притежава сила и гъвкавост, потенциала е там, при усилени опражнения мускулите се развиват, същото е и със съзнанието.
2. Започнете с леки предмети. Кристали, малки пръстени и т.н.
3. Телекинезата е най-успешна след “силовата медитация” след която аурата е най-всеобхватна.
4. Телекинезата е като всяко друго умение, трябват всекидневни упражнения за да се усвои. Не спирайте с успешните резултати върху малки предмети, замествайте с все по-тежки и по-тежки предмети.


Аерокинеза.
Контрол над въздушните маси Призоваване на вятъра: Изправете се в удобна позиция с ръце на кръста. Ако можете медитираите изправени. Сега визуализираите силата на четирите вятъра (източен, западен, северен и южен) Вижте ги окачени на нишки с помоща на които можете да ги манипулирате. В това полужение, докато визуализирате нишките бавно вдигнете ръце. Това ще накара ветровете да дойдат към вас. Повтаряите докато не отчетете резултати. Пречистване на въздуха: Трудна техника с помоща на която дори най-токсичния въздъх може да се превърне в кристално чист горски кислород. Застанете в удобна изправена поза, с ръце кръстосани на кръста. Сега продължете като изработите щит. Прибавете нужната енергия (според ситуацията). Визуализираите го изпълнен с чист въздух. Също така се концентрираите върху върха на щита, от тази част изработете засмукващо устройство, което изсмуква замърсения въздух и го преобразува в чист. Щом приключите оставете щита да се разтвори в пространството около вас.


Хидрокинеза
Хидрокинезата е умението да раздвижваш водата по своя воля. Ще започнете с малко раздвижване по повърхността на водата и ще стигнете до предизвикването на огромни вълни (дори повече). Това умение не се различава особено от другите кинетични сили (теле, пиро, ехо и още дузина), веднъж овладяна може да се използва за защита или дори спасяване на живот. Нужни са само време, практика, търпение и отворено съзнание... Медитирайте за около половин час. 1. Напълнете чиста стъклена купа с прясна вода. Пуснете клечка за зъби или друг лек предмет в купата. Тъй като няма никакво съпротвление ще е изключително лесно да помръднете клечката във водата. 2. Настанете се удобно и дишайте дълбоко. 3. Погледнете клечката за зъби. Визуализирайте от съзнанието ви да излиза ръка, която бута предмета (в случая клечката) вижте я да се движи бавно до другия край на купата. Усетете натиска на енергията. Скоро ще забележите леко движение. Можете да използвате ръцете си, за да насочвате енергията, но не я докосвайте и не дишайте тежко (за да сте сигурни, че движението не е предизвикано от дъха ви). 4. Щом придобиете опит с това упражнение и смятате, че сте го овладяли на едно добро ниво, преминете крачка напред. Визуализирайте, че бутате предмета надолу, натискайки го под повърхността на водата. Това ще изисква по- голямо количество концентрация.


Биокинеза
Генетично препрограмиране. Tук излагам теорията за биокинезата (контрол над гените). След преглеждането на други подобни материали и взаимстване на някои от техниките, крайния резултат е налице. В биокинезата се използва кинетична енергия за пренареждане или контролиране на гените вътре в тялото ви. Ако умението бъде овладяно, няма ли да е възможно да се “пренастроите”? Отговора, на теория, е “да”. С генетичното репрограмиране е възможно да се превърнете в свръх-човек (напоследък доста се говори на тази тема, или е много нашумяла или има нещо вярно –бел.). Всичко би било възможно. Например, ако програмирате гените в очите си, можете да ги настроите да виждат по-далеч и по-добре. Напълно е възможно нещо, като изключване на болката, симулиране на различни емоции и др. да станат един съвсем нормален процес. Сега и интересната част от теорията. Единствената причина хората да стареят и умират е защото клетките в телата ни умират. Ако репрограмирате клетките си да не умират и да не спират да се репродуцират, това няма ли да ви направи безсмъртни? Очевидно, отговора е “не”. Разбира се безсмъртието (което може да се постигне според автора –бел.) не ви прави неуязвими – все пак можете да загинете при катастрофа, отравяне и много други. Има техника, която развих, но ефекта е минимален. Например, не усещате студ, по-бавно се изморявате и др. И все пак ето процедурата: Медитирайте за около половин час. Щом се почуствате напълно релаксирали усетете разливаща се енергия през вашето тяло. Изградете малка, остра игла от енергия. Направете я много тънка и остра. Сега визуализирайте гените в тялото си. Кажете мислено на иглата, какво искате да промените в тях. Използвайте волята си и насочете иглата към гените си. Продупчете ги и променете това, което сте си наумили, бъдете сигурни че цялата игла е в ДНК молекулата. Щом сте готови с препрограмирането извадете бавно иглата и я оставете да се разсее и изчезне напълно. Оттук, можете да спрете с медитацията и да продължите деня си както обикновено. Бъдете уверени, че това, което направихте ще даде резултат. След около седмица, ще започнете да виждате или усещате промяната. Бъдете внимателни, техниката трябва да се практикува само от опитни индивиди.

Копирах това от MagicGate, дано да сам помогнал на интересуващите се с информацията. Който знае повече и по-интересни работи за кинезите, нека ги сподели!

Съжалявам, но направих малко едит с цел да стане по-леко за четене!
Поздрави - D.Elf
Върнете се в началото Go down
trfv
асоциален
асоциален
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 06.04.2011

ПисанеЗаглавие: Re: кинези   8/4/2011, 00:07

Не е эадължително да изпитваш болкка от леда-вече.
Жалкд че не мога да споделя техниката с вас защото зборището не ми поэволява. Mad Mad Mad
Върнете се в началото Go down
trfv
асоциален
асоциален
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 06.04.2011

ПисанеЗаглавие: Re: кинези   8/4/2011, 00:33

trfv написа:
Не е эадължително да изпитваш болкка от леда-вече.
Жалко че не мога да споделя техниката с вас защото зборището не ми поэволява. Mad Mad Mad
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: кинези   

Върнете се в началото Go down
 
кинези
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Уика форум :: Магиите и всичко свързано с тях ... :: Останалите по вид изкуства - вуду магия ,черна магия ,хаос магия и т.н.-
Идете на: